Nieuws

Kaartenactie Hart voor de Wijk 23-12-2020

Een mooi kaartje zegt zoveel meer dan woorden. Iemand even een hart onder de riem steken of een handje helpen. Vanuit die gedachte is deze kaartenactie ontstaan.


Stichting Wel.kom heeft ansichtkaarten ontworpen die aan de voorkant blanco zijn. Die kunnen versierd worden tijdens activiteiten in de wijk of gewoon door jou thuis.

Van jong tot oud, iedereen die creatief is en het leuk vindt om te doen mag de kaart opfleuren. Met potlood, verf, plakplaatjes, stift, enz. .
Op de achterzijde van de ansichtkaart is plek voor een persoonlijke boodschap, maar je kunt ook je hulp aanbieden aan één van je buren of zelf om hulp vragen. Van de duobak buiten zetten tot een maaltijd bereiden of samen wandelen.
Dit kaartje kan het makkelijker maken om bijvoorbeeld die ene buurman-/vrouw uit de straat een handje hulp aan te bieden of om hulp te vragen. De bereidheid is er vaak al om iemand te helpen en met dit kaartje wordt het wat makkelijker om dat ook te uiten naar elkaar.
Je schrijft erop van wie het kaartje komt en geeft het persoonlijk bij iemand af of stopt het in de brievenbus. Geef het aan je buurvrouw, je opa, die ene man of vrouw bij je in de buurt waarvan je denkt dat je hem/haar er een plezier mee kunt doen. Wie vindt het nou niet leuk om een mooi kaartje te krijgen?

(Gratis) kaartjes krijgen?
Wil jij ook (gratis) kaartjes krijgen om te versieren of om aan iemand te geven? Neem dan contact op met Misja Geraedts, tel. 06 5256 2809, Email:m.geraedts@welkom.
nu of Zowi Naus, tel. 06 5256 2832, Email: z.naus@welkom.nu.

Geplaatst door:Angela Hokstam