Nieuws

D66 leden ruimen zwerfafval op in de Kemp 17-01-2021

Op 17 januari heeft Rob van Vugt, bekend van verschillende initiatieven in de wijk de Kemp, met Kiki Schoenmakers en Sharon Tabak, een route van een uur en drie kwartier afgelegd om zwerfafval op te ruimen.


Het initiatief lag vandaag dus niet bij de wijk de Kemp, maar kwam van de steunfractieleden Schoenmakers en Tabak, waarbij van Vugt zich aansloot bij de wandeling, met als doel het opruimen van zwerfafval.
Het drietal is van huis vertrokken, met een grijper en zakken, naar het startpunt Vivaldistraat op de Donderberg, en daarna ging de route verder langs de Maasnielderbeek, over de Heidebaan, onder het viaduct naar de Keulsebaan, het Lidl plein, het Mozaïek, Tiny forest, St. Wirosingel en dan terug naar de Donderberg. Onderweg zijn elke keer de volle afvalzakken, netjes op een plek achtergelaten en dit is gemeld via de Buiten Beter app. Er zijn 7 zakken gevuld met vuil. Ook losse stoeptegels die het drietal tegenkwam, hebben ze doorgegeven in de app.
Vermeldenswaard is dat de D66 Steunfractie dit vaker zal doen. Rob probeert zwerfvuil in de wijk de Kemp, onder de aandacht te brengen en zoekt hiervoor medestanders.
Heeft u interesse om dit initiatief te steunen, maak contact met
Rob van Vugt: 06-13210231
Maatschappelijk profiel: https://www.facebook.com/RobvanVugtRoermond/
Twitter: @rob_vanvugt

 

 

Geplaatst door:Angela Hokstam