Nieuws

Kaartenactie Hart voor de Wijk 02-06-2021

Een mooi kaartje zegt zoveel meer dan woorden.


Iemand even een hart onder de riem steken of een handje helpen. Vanuit die gedachte is deze kaartenactie ontstaan.

Stichting Wel.kom heeft ansichtkaarten ontworpen die aan de voorkant blanco zijn. Die kunnen versierd worden tijdens activiteiten in de wijk of gewoon door jou thuis.

Van jong tot oud, iedereen die creatief is en het leuk vindt om te doen mag de kaart opfleuren. Met potlood, verf, plakplaatjes, stift, enz. .
Op de achterzijde van de ansichtkaart is plek voor een persoonlijke boodschap, maar je kunt ook je hulp aanbieden aan één van je buren of zelf om hulp vragen. Van de duobak buiten zetten tot een maaltijd bereiden of samen wandelen.
Dit kaartje kan het makkelijker maken om bijvoorbeeld die ene buurman-/vrouw uit de straat een helpende hand te bieden of om hulp te vragen. De bereidheid is er vaak al om iemand te helpen en met dit kaartje wordt het wat makkelijker om dat ook te uiten naar elkaar.

Wil jij ook (gratis) kaartjes krijgen om te versieren of om aan iemand te geven? Bel of mail met Misja Geraedts, T. 06-52562809/ E: m.geraedts@welkom.nu of Zowi Naus, T. 0652562832, E: z.naus @welkom.nu.

 

Geplaatst door:Angela Hokstam