Nieuws

Spreekuur politie en Stadstoezicht 17-12-2021

Een prettige en veilige woon- en leefomgeving is voor iedereen belangrijk.


Dat bepaalt vaak met hoeveel plezier u in de buurt woont. Politie en Stadstoezicht vervullen daarin een belangrijke rol.
Michiel Starmans is de wijkagent en Frits Göbbels en Leon Heuijerjans zijn de wijkboa’s in het gebied Kemp, Kitskensberg, Kitskensdal, ‘t Parcje en Kapel. Samen zijn ze het gezicht van politie en Stads-toezicht in de wijk. Voor een persoonlijk gesprek met uw wijkagent en/of wijkboa, niet spoedeisende vragen, meldingen en suggesties op het gebied van veiligheid en leefbaarheid kunt u terecht op het wijkspreekuur. Iedere woensdagmiddag van 14:00 uur tot 15:30 uur zijn om beurten politie of Stadstoezicht in wijkacommodatie ‘t Trefpunt, Javastraat 31, aanwezig. Iedereen is dan welkom om in gesprek te gaan.
Wilt u de wijkagent of wijkboa’s op een ander moment spreken? Maak dan telefonisch een afspraak. U kunt contact opnemen met het algemeen nummer van politie 0900-8844. Voor Stads-toezicht kunt u bellen met 0475-35 91 01.
Volg aanwijzingen
Volg bij binnenkomst in ‘t Trefpunt a.u.b. ook de aanwijzingen van de Swar.

Aanwezigheid wijkspreekuur  
Politie    Week 49           8 december ‘21
Stadstoezicht Week 50           15 december ‘21

In verband met de kerstperiode vervalt het wijkspreekuur op woensdag 29 december 2021 en woensdag 5 januari 2022.

Aanscherpingen van de corona-maatregelen kunnen leiden tot het tijdelijk uitstellen van het wijkspreekuur. Twijfelt u of het wijk-spreekuur doorgaat, neem dan contact op met Maria Pastwa, wijkregisseur van de gemeente Roermond. U kunt haar bereiken via wijkregie@roermond.nl of bel via 14 0475.

Houd bij een bezoek aan het wijkspreekuur a.u.b. de actuele coronaregels in acht.

 

Geplaatst door:Angela Hokstam