Nieuws

Actief Roermond organiseert waarderingsactiviteiten 17-12-2021

Actief Roermond organiseert een aantal waarderingsactiviteiten voor vrijwilligers en actieve burgers die zich inzetten in de gemeente Roermond.


Avondglaswandelingen
De Avondglaswandelingen vinden plaats op 15 december 2021, 19 januari 2022, 16 februari 2022 en 23 maart 2022, duren twee uur en starten telkens om 19.00 uur.

Toverroute met 40 interactieve toverpunten in onze binnenstad
Voor de vrijwilliger en actieve burger in Roermond, die gezellig samen met zijn/haar (klein)kind, nichtje, neefje of buurmeisje wil toveren, stelt Actief Roermond 2 gratis toverstokjes ter beschikking waarmee je de magische instrumenten kunt verlichten en ook de muzieknummers tevoorschijn kunt toveren.

Cuypershuis Roermond
In het Cuypershuis maak je op een bijzondere en interactieve manier kennis met deze grootmeester. Je ontdekt hoe hij het klaarspeelt om (inter)nationale opdrachten binnen te halen én uit te voeren vanuit Roermond. Vrijwilligers en actieve burgers die zich inzetten in de gemeente Roermond kunnen tot en met 31 december 2021 gratis een bezoek brengen aan het Cuypershuis

Korting op een wandel-arrangement met een heerlijke lunch
Beleef en geniet van het mooie Roermond. In de binnenstad loop je langs veel historische gebouwen en monumenten. Deze wandeling van 10 km is te volgen door middel van de aangegeven wandel-knooppunten en kan ook ingekort worden. Na afloop kan er bij Eet- en Koffiehuis De Kiosk van een lunch genoten worden.

Voucher aanvragen
Vrijwilligers en actieve burgers die zich inzetten in de gemeente Roermond en aan een of meerdere activiteiten willen deelnemen kunnen gratis een voucher aanvragen bij Actief Roermond.

Meer informatie over deze activiteiten is te vinden op www.ac tiefroermond.nl of neem contact op met Actief Roermond, telefoon 0475-345135.

 

Geplaatst door:Angela Hokstam