Nieuws

Artikel: Wijkfeest 25 Mei 2019 27-05-2019

Op 25 Mei werd aan de Javastraat bij wijkcentrum Het Trefpunt het wijkfeest georganiseerd met tal van activiteiten.


Op zaterdag 25 Mei werd aan de Javastraat bij wijkcentrum Het Trefpunt het wijkfeest georganiseerd met tal van activiteiten.

Het weer was ons gunstig gezind, waardoor binnen en buiten tal van activiteiten georganiseerd konden worden.

Ook konden de bezoekers lekker buiten zitten, en met elkaar kletsen, en de kinderen buiten spelen op de speeltoestellen, en voetballen, en handboogschieten, wat door de Archery club vereniging georganiseerd werd. Er was ook een springkussen waar de kinderen zich naar hartenlust op uit konden leven.

Het wijkfeest werd geopend door een muzikale opening door de harmonie. Daarna konden de evenementen van start gaan. 

Zo was er een optreden van een buikdanseres, waarna degene die het wilde het buikdansen ook eens uit konden proberen. Het spel Boccia werd binnen uitgeoefend, en bij de scouting was er bamboestieken, en een echte vuurtafel.

Een Dj verzorgde de muziek, waardoor er de hele dag door een gezellige sfeer hing.

Ook werden de mensen voorzien van gratis lekkere hapjes, wat echt goed verzorgd was, en door kinderen leuk aangeboden werd. Dit was een aangename verrassing.

De kinderen van de Tamil school lieten de mensen zien wat zij aan dans leerde, en dit was echt heel mooi om te zien. Ook zij verzorgde hapjes, wat echt lekker was.

Op het wijkfeest stonden ook informatiestands van Automaatje, Wel.kom Beweegt, en het Zorgteam. Hier konden mensen als ze daar behoefte aan hadden informatie krijgen over zaken als: wat automaatje inhoudt ( vervoer service verzorgt door particulieren), wat het Zorgteam voor je kan betekenen ( o.a aanvraag Wmo voor thuishulp) en anderen vragen.

Ik vondt het echt een gezellig wijkfeest, met leuke optredens, en voor jong en oud genoeg te beleven. Er hing een ontspannen en gezellige sfeer, en het weer speelde ook goed mee. Kortom: ik heb genoten van het feest, en ik ging met een goed gevoel naar huis.

Geplaatst door:Nori Reijnders