Pagina

Seniorenvereniging Sta op en wandel Kemp, Kitskensberg-Heide (KKH)

Hier treft u informatie aan van onze seniorenvereniging.


Er is een Seniorenvereniging voor De Kemp, Kitskensberg en Heide. De seniorenvereniging is ontstaan op initiatief van de bewonersgroep. Op dit ogenblik zijn zowel de voorzitter Bert Kraus als de secretaris lid van de bewonersgroep De Kemp. De vaste activiteiten zijn de soos en/of thema middagen op maandagmiddag, de computercursus "jong ontmoet oud" waarbij kinderen van groep 7 en 8 samen met een paar vrijwilligers senioren wegwijs maken op computer of tablet in een aantal bijeenkomsten. Daarnaast organiseren we jaarlijks een uitstapje en verschillende bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld een kerstviering. 

BESTUUR

Voorzitter: de heer B. Kraus

Penningmeester: de heer F. Siebers

Algemeen bestuurslid: mevrouw C. Spee

Secretariaat: mevrouw M. Rademakers

Webmaster: de heer J. Eikelenberg - info@staopenwandelroermond.nl

Algemeen bestuurslid: mevrouw E. Dirks

Onze vereniging, die is opgericht in 2003, heeft zich tot doel gesteld om voor de senioren, in de wijken Kemp, Kitskensberg, Heide en omgeving, op te komen voor het welzijn en de belangen van haar leden. Onder meer door voor deze leden de ruimte en de mogelijkheden te bieden en daar waar nodig invulling te geven aan de behoefte aan sociale contacten, informatie en creatieve bezigheden. Binnen de vereniging zijn momenteel circa 70 senioren lid. Een ieder die de leeftijd van 50 jaar bereikt heeft is welkom bij deze vereniging.

Loopt u gerust vrijblijvend binnen op de creatieve middagen om onder het genot van een kopje koffie te zien hoe en waarmee de leden zich amuseren. Wij ontmoeten elkaar elke maandagmiddag 14.00 tot 17.00 uur. 

De naam van de vereniging staat hoog in het vaandel. "Sta op en wandel" Dit zegt dan ook voldoende als men ziet waarmee de leden zich bezig houden: handwerken, kaarten, kienen, entertainment, uitstapjes, themamiddagen. Jaarlijks wordt er een inloopdag/markt georganiseerd waar de zelfgemaakte artikelen worden verkocht, tegen zeer ludieke prijzen, om zodoende aan de financiële middelen te komen voor de aankoop van materialen voor de handwerkers. 

Niets moet, maar er mag iets gedaan worden, ook wanneer men hier enige begeleiding voor nodig heeft, want ook die is aanwezig. Ook als u alleen maar om een praatje verlegen zit is er altijd wel een luisterend oor. Met voorgestelde suggesties van leden wordt rekening gehouden als deze kenbaar gemaakt worden. Zij moeten met trots kunnen zeggen dat ze lid zijn van deze vereniging.

Het adres is wijkcentrum 't Trefpunt, Javastraat 31, 6045 EL Roermond. Telefoon: 0475-690099.

Geplaatst door:Rob van Vugt