Pagina

Samen eten bij Eetpunt de Schakel in Camillushof, voor senioren.

Bij Eetpunt de Schakel gelegen in Camillushof kunnen senioren voor 6.50 euro, een 3-gangen maaltijd eten, bestaande uit soep, hoofdgerecht en een toetje.
Dit alles gebeurt in een gezellige sfeer, en huiselijke omgeving.


Samen eten bij Eetpunt de Schakel Camillushof:

Bij Eetpunt de Schakel kunnen senioren die niet graag alleen eten, of waarvoor koken wat moeilijker is geworden, of natuurlijk graag onder de mensen zijn, voor 6.50 euro een 3-gangen maaltijd eten.

Deze maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een toetje, en wordt genuttigd in een gezellige ongedwongen sfeer, in een gezellige groep mensen.

Eetpunt de Schakel draait op vrijwilligers die de menu's maken, de boodschappen doen, doen koken, en ook een gezellig praatje maken met de mensen, en een luisterend oor bieden, mocht dit nodig zijn.

Ook is het voor de senioren die komen eten mogelijk, om al eerder te komen, om mee te helpen met de voorbereidingen van het eten, of om gewoon een kopje koffie te komen drinken. Het Eetpunt is namelijk vanaf 10.30 uur geopend.

Om 12.00 uur wordt de soep uitgeserveerd, wat dagelijks weer anders is. Het kan van groentesoep, tot tomatensoep, of champignonsoep gaan, en ook het hoofdgerecht is zeer gevarieerd. Van gekookte aardappelen, met groenten, tot macaroni, tot stoofvlees. Maar alles wordt steeds zo vers mogelijk bereid, en zo veel mogelijk gevarieerd. Tegen 12.45 uur zijn we meestal klaar met eten. En dan is het nog mogelijk om even na te praten, of te blijven zitten, terwijl de vrijwilligers opruimen.

Op het moment hebben we nog plaats voor een aantal eters, voornamelijk op de woensdag en de vrijdag, en om het Eetpunt in stand te kunnen blijven houden, zijn we hier ook naarstig naar op zoek.

Het Eetpunt is voor veel mensen een onmisbaar deel van hun leven geworden, en het zou zonde zijn als dit zou verdwijnen. Dus ken je iemand die misschien baat zou kunnen hebben bij onze diensten, of heb je eventueel vragen, neem dan contact op met:

janssen.bert@ziggo.nl

Tel.nr: 0495-552201 bij geen gehoor kunt u rustig de voicemail inspreken, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Geplaatst door:Nori Reijnders