Pagina

Opvoedondersteuning van 0-12 jaar bij Wel.kom.

Informatie voor ouders die ondersteuning kunnen gebruiken bij de opvoeding van hun kind(eren).


 

Als moeder of vader, heb je vast wel eens vragen of voel je je onzeker of je wel het goede doet in de opvoeding. Heb je pas een baby, rondrennende peuters of schoolgaande kinderen? Veel drukte in je gezin, er moet van alles gebeuren en zie je het zelf even niet meer zitten? Als dit vaak voorkomt of het duurt best al een tijd en je komt er zelf niet helemaal uit, durf dan gewoon om hulp te vragen! Voordat je het weet groeien de vragen en de stress je boven het hoofd. 

Bij Wel.kom kun je terecht voor hulp door een vrijwilliger van Moeders Informeren Moeders of van SUPPORT.  

Voor ouders en kinderen die moeite hebben met de Nederlandse Taal hebben we Opstapje en Opstap. Elke week kun je meedoen in de buurt aan bijeenkomsten. Je leert van alles over je kind, maar ook over de peuterspeelzaal of de school. Met boekjes, spelletjes en knutselmateriaal worden ook allerlei nieuwe woorden geleerd. Opstapje is voor ouders en kinderen van 2-4 jaar. Opstap is alleen voor ouders die een kind hebben tussen 4 en 6 jaar oud. 

Wil je meer weten over deze hulp of wil je zelf als vrijwilliger aan de slag: app, bel of mail dan gerust naar Eefje ten Haken of Hafida Tama via: 06-10.03.06.08  / 0475-34.51.35 of stuur een mailtje naar: opvoedingsondersteuning@welkom.nu  We maken dan een afspraak bij jou thuis of in een wijkgebouw.  

Geplaatst door:Eli Huijgens